×
Ürünler Sepete Eklendi
Logitech

Logitech MK850 Performans Kablosuz Türkçe Klavye Mouse Seti - Siyah (Resmi Distribütör Garantili)

Logitech 4.689,00 TL
Kategoriler : Logitech Klavye ve Mouse
Marka : Logitech
EAN : 5099206066915

6 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Stok Tükenmiş
Talep Oluştur

Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Logitech markalı ürünlerimiz, Logitech Türkiye'nin resmî distribütörü olan Penta Teknoloji tarafından 2 yıl garanti kapsamındadır.

Büyük, dolgulu avuç içi desteği, ayarlanabilir ayaklar ve eğimli tuş çerçevesi, gün boyu konfor sunar. Ayrıca kıvrımlı tasarıma ve yumuşak kauçuk yüzeye sahip mouse avucunuza mükemmel şekilde oturur. Yüksek hızlı kaydırma özellikli mouse ve tam boyutlu sessiz klavye, kusursuz çoklu görev için Easy Switch sayesinde 3 cihaza kadar eşleştirme yapar. Tuşlar arasındaki standart 19 mm boşluk, aşina olduğunuz bir yazma deneyimi sunar. Geniş basma alanı, tuşlara yanlışlıkla basmanızı engeller. Kullandığınız cihaz veya işletim sistemi ne olursa olsun, favori işlemlerinizi gerçekleştirmek için tuşlarınızı özelleştirebilirsiniz. Windows ve Mac işletim sistemleriyle çalışarak bağladığınız tüm aygıtlar arasında geçiş yapmanızı sağlar. Klavye 36 ay, mouse ise 24 ay pil ömrü sunar. Hem Logitech Unifying USB alıcı hem de Bluetooth ile cihazlarınıza kablosuz olarak bağlanabilirsiniz.

Большая, заполненная поддержка ладонь, регулируемые ноги и наклонная ключевая рама предлагают комфорт весь день. Он также отлично расположен на вашей ладони с изогнутой конструкцией и мягкой резиновой поверхностью. Высоко -скоростная прокрутка мыши и тихой клавиатуры, благодаря Easy Switch для идеальных мульти -тас, сочетает в себе до 3 устройств. Стандартный пробел 19 мм между ключами предлагает знакомый опыт письма. Большая прессованая область не позволяет вам случайно нажимать на ключи. Независимо от использования устройства или операционной системы, вы можете настроить свои ключи для выполнения ваших любимых операций. Операционные системы Windows и Mac для работы со всеми подключаемыми устройствами позволяют переключаться. Клавиатура предлагает 36 месяцев, а мышь составляет 24 месяца с трудом автономной работы. Вы можете подключиться к своим устройствам по беспроводной сети с помощью Logitech объединяющим USB -приемник и Bluetooth.
Stok Kodu TE21601.220015
Barkod 5099206066915
EAN 5099206066915
Kategoriler Logitech Klavye ve Mouse
Markalar Logitech
Etiketler Logitech MK850 Performans Kablosuz Türkçe Klavye Mouse Seti - Siyah (Resmi Distribütör Garantili)
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap