×
Ürünler Sepete Eklendi
Logitech

Logitech M705 910-001949 Marathon Mouse (Resmi Distribütör Garantili)

Logitech 1.499,00 TL
Kategoriler : Logitech
Marka : Logitech
EAN : 5099206023901

6 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Stok Tükenmiş
Talep Oluştur

Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Logitech markalı ürünlerimiz, Logitech Türkiye'nin resmî distribütörü olan Penta Teknoloji tarafından 2 yıl garanti kapsamındadır.

Çift modlu kaydırma ve daha fazla kontrol özellikleri ile uzun süreli kullanım için tasarlanan hassas mouse'un 3 yıla kadar etkileyici pil ömrü vardır. Hız ve hassasiyet arasında geçiş yapmanızı sağlayan çift modlu kaydırma özelliği ile satır satır izleme özelliği vardır. Tek tıklamayla modu değiştirebilirsiniz. 1000 DPI’da üstün imleç kontrolü sunar. Elinizin doğal kıvrımına uygun tam boyutlu ve yuvarlak hatlı şekil ile uzun süre kullanabilirsiniz. Sağ elle kullanıma yönelik tasarımda konforu arttırmak için kauçuk yan kavrama yerleri eklenmiştir. Sabit Unifying USB alıcı sayesinde güçlü ve güvenilir bağlantı 10 metreye kadar kablosuz özgürlük sunar. macOS ve Windows ile uyumludur. Ayrıca Works with Chromebook onaylı bir üründür. Başparmak kontrolleri dahil olmak üzere beş tuşunu da özelleştirmek ve veriminizi arttıracak kısayollar oluşturmak için Logitech Options yazılımını kullanabilirsiniz.

Предназначенная для долгосрочного использования с двойным свитком и большим количеством управления, чувствительная мышь имеет впечатляющее время автономной работы до 3 лет. Он имеет функцию отслеживания линий с его функцией прокрутки двойной моды, которая позволяет переключаться между скоростью и чувствительностью. Вы можете изменить режим одним щелчком. Он предлагает превосходное управление курсором в 1000 dpi. Вы можете использовать его в течение долгого времени с полноразмерной и округлой формой, подходящей для естественной кривизны вашей руки. Резиновые места для сцепления были добавлены для повышения комфорта в дизайне для правого использования. Мощное и надежное соединение предлагает беспроводную свободу до 10 метров благодаря фиксированному объединяющему USB -получателю. Совместим с macOS и Windows. Работает с одобренным продуктом Chromebook. Вы можете использовать программное обеспечение Logitech Options для настройки пяти ключей, включая элементы управления большом пальцем и создать ярлыки, которые повысят вашу эффективность.
Stok Kodu TE21601.220008
Barkod 5099206023901
EAN 5099206023901
Kategoriler Logitech
Markalar Logitech
Etiketler Logitech M705 910-001949 Marathon Mouse (Resmi Distribütör Garantili)
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap