×
Ürünler Sepete Eklendi
Lenovo

Lenovo TAB P11 2K ZA830004TR TB-J606L 4GB 64GB Android 10 Slate Grey 4G LTE Tablet

Lenovo 6.799,00 TL
Kategoriler : Lenovo Tablet
Marka : Lenovo
EAN : 0195477343498

5 saat 49 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Stok Tükenmiş
Talep Oluştur

Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Klavye ve Kalem kutu içeriğine dâhil değildir. Ayrı olarak satılmaktadır.

LENOVO TAB P11 2GHZ 4GB 64GB 11İNCH' 2K- ANDROİD TABLET ÖZELLİKLERİ

Lenovo Tab P11 2Ghz 4Gb 128Gb 11inch' 2K- Android Tablet

LENOVO TAB P11

 

Birinci sıradaki yerinizi alın
 
11” 2K ekranından kullanıcıya dönük, Dolby Atmos® stereo teknolojisine sahip dörtlü hoparlörlere kadar daha birçok özelliği bulunan Lenovo Tab P11’le birinci sınıf deneyimin keyfini çıkarın. Şaşırtıcı pil ömrü, bu ince, alüminyum alaşımlı ve çağdaş çift renk kaplamalı tabletin sunduğu deneyimi bir adım öteye taşıyor. Üretkenlik odaklı, kişiselleştirilmiş kullanıcı arayüzü, isteğe bağlı klavye ve Lenovo Precision Pen 2’yle evden çalışın ve ve eğitim görün.

Üstün çevrim içi izleme deneyimi

Çevrim içi izleme seviye atlıyor. Tab P11’in 11” TDDI IPS ekranı ve çarpıcı 2K çözünürlüğüyle ön sıradaki yerinizi alın ve VIP izleme deneyiminin tadını çıkarın. Dört kenarındaki ince çerçeveleriyle %85'lik bir ekran/görüntü oranı sunan sertifikalı ekran, Netflix'i HD olarak izlemenizi garantiliyor. LCD ekrandaki 400 nit parlaklık sayesinde güneşli bir günde dahi seyir zevkinizden ödün vermeniz gerekmeyecek.

 

Birinci sınıf ses

Lenovo Tab P11'in dört hoparlörüyle sevdiğiniz tüm şarkılar, hikayeler ve diziler daha sürükleyici bir hal alıyor. Dolby Atmos® sayesinde kendinizi bir filmin ya da konser salonunun tam ortasında bulacaksınız. Bu tablet nerede konumlandırılırsa konumlandırılsın, dört hoparlörlü stereosundan çıkan ve etrafınızı saran etkileyici sesin yaşattığı sürükleyici deneyimin keyfini çıkaracaksınız.

 

Çocuklarınız eğlenceye olduğu kadar eğitime ve ailesine de bağlansın

Tab P11’de, ayrı bir çocuk hesabı, 10.000'den fazla öğretmen onaylı uygulama ve oyunun yanı sıra çocukların yaratıcılığına ve gelişimine yardımcı olacak yüzlerce ücretsiz kitap içeren Google Kids Space de bulunuyor. Ayrıca yüksek çözünürlüklü 8 MP kamerası, arkanızdaki her şeyi gizleyen entegre arka plan bulanıklığı* özelliğiyle kristal netliğinde görüntülü görüşmeler yapmanızı sağlarken evden eğitim görmeyi ve çalışmayı kolaylaştırır.
 
*Bu özellik uygulamalara göre değişiklik gösterebilir.

 

İşleriniz asla yarım kalmasın

Bu tablet, yerleşik Trackpad’i ve kısayol tuşlarıyla, dokunma hissinden ödün vermeden hızlı ve doğru yazma olanağı sunan isteğe bağlı ultra ince klavyesi sayesinde benzersiz bir dizüstü bilgisayar performansına sahiptir. 4.096 basınç seviyesine, eğim algılama özelliğine ve tek seferlik şarjla 200 saat kullanım süresine sahip isteğe bağlı Lenovo Precision Pen 2’yle ilham geldiği anda çizim yapın, boyayın veya notlar alın.

 

Hiç olmadığı kadar etkileyici bir deneyim

Yüksek performansla oyun oynarken veya internette gezinirken ve 2,0GHz'e kadar ana frekansa sahip Qualcomm® Snapdragon™ 662 Sekiz Çekirdekli işlemci ile daha az gecikme yaşayın. 6 GB'a kadar RAM’le sorun yaşamadan birden fazla uygulamayı aynı anda kullanın. Tab P11, tek seferlik şarjla 15 saate* kadar kullanım süresi sunan 7700 mAh piliyle evden uzaktayken bile daha fazlasını yapmanıza olanak sağlıyor.
 
* Pil ömrüyle ilgili tüm ifadeler yaklaşık değerlerdir. Gerçek pil performansı, ürün yapılandırması ve kullanımı, yazılım, işletim koşulları, kablosuz işlevi, güç yönetimi ayarları, ekran parlaklığı ve diğer unsurlar da dahil pek çok faktöre bağlıdır ve değişiklik gösterebilir. Pilin maksimum kapasitesi zamanla ve kullanıma bağlı olarak düşecektir.

 

Çok işinize yarayacak Google uygulamaları bu tablette yüklüdür

İster fotoğrafçılıkla ilgileniyor, ister sadece arkadaşlarınızla iletişim kuruyor olun, aradığınız uygulamayı bu tablette bulacaksınız. Google Play'deki bir milyondan fazla uygulama arasından dilediğinizi seçin. Google Play Protect, cihazınızı virüslerden korur ve verilerinizi güvende tutar. Verilerinizi kötü amaçlı olabilecek uygulamalara karşı korumak adına henüz yüklemediğiniz uygulamalar dahil olmak üzere 100 milyardan fazla uygulama her gün taranır. Bildiğiniz ve sevdiğiniz tüm Google uygulamalarını Lenovo Tab P11’e indirebilirsiniz.

 

*** Özellikler, modele ve ürünün bulunduğu ülkeye göre değişebilir.
Stok Kodu TE15401.230006
Barkod 0195477343498
EAN 0195477343498
Kategoriler Lenovo Tablet
Markalar Lenovo
Etiketler Lenovo TAB P11 2K ZA830004TR TB-J606L 4GB 64GB Android 10 Slate Grey 4G LTE Tablet
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap